Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Geflambeerde koffie met sinaasappelsyllabub
Ingrediënten: Cointreau, citroenen (sap), fijne suiker, dikke room, rozenwater
Warm appeldrankje
Ingrediënten: pimentbessen, kleine appel (plakjes), mousserende appelcider, nootmuskaat, helder appelsap
Citroensiroop met munt
Ingrediënten: citroensap, rietsuiker, munt, geraspte schil van 1 biocitroen,
Gin-Tonic: Mombasa Club Gin
Ingrediënten: Gin (Mombasa Club), tonic (Fentimans Tonic Water), limoen, korianderzaadjes, steranijs
Yacon Gin-Tonic
Ingrediënten: Yacon gin (Yep), gin tonic (Fever Tree Mediterranean), citroen, limoengras, ijsblokjes