Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Krokante pasteitjes met spinazie, feta en tuinkruiden
Fatima Marzouki - Junior MasterChef
Ingrediënten: gehakte en lichtgebakken spinazie, fetakaas, platte peterselie, droge munt, oregano
Taboulé met munt
Ingrediënten: couscous, kippenbouillon, peper en zout, sap van 1/2 citroen, munt
Pestohummus
Ingrediënten: kikkererwten (eventueel uit blik), sesampasta (tahin), knoflook, sap van 1/2 citroen, groene pesto (kant-en-klaar)
Vegetarische tortilla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gamba’s met look
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hummus van rode biet
Ingrediënten: rode biet (gekookt), kikkererwten (1 blik), look, fijngesnipperd, Griekse yoghurt, flinke el tahin