Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees

Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel.  ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Pittige lamskoteletten en avocadosalsa

Pers de citroen en doe het sap in een schaal. Snijd de avocado in kleine blokjes en meng met citroensap. Voeg de ...
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Patatas bravas met look, chorizo en rozemarijn

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Grill of bak de aardappelen in stukken met de pel eraan. Voeg de rozemarijn, gehakte look erbij ...
Ingrediënten: chorizo, look, rozemarijn, olijfolie, gekookte aardapelen
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Spaans Hapje 4 personen

Appenzeller Classic-uientaart

Verwarm de oven voor op 175°C.  ...
Ingrediënten: bladerdeeg, boter , olijfolie, uien in partjes , geraspte Gruyère AOP
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Paella met mosselen

Bak de kippenpootjes in een koekenpan met olie bruin. Snipper ui, knoflook, peper (zonder zaadjes en zaadlijsten) ...
Ingrediënten: kleine kippenpootjes, olijfolie, zoete witte ui, look, rode peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 6 personen

Aardappeltortilla met lauwe salade

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180 °C. ...
Ingrediënten: rode puntpaprika's, vastkokende aardappelen, olijfolie, grote ui, pruimtomaten
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans Salade 4 personen

Vegetarische paella

Verwarm een pan en warm 1 eetlepel olijfolie op. Snij elke Quorn worst in bijtklare stukjes en bak tot ze goudkleurig ...
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Paëlla van zeevruchten

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Fileer de rode poon en pel 300 g scampi’s. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Kaasfondue in brood

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

 Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: knoflook, witte wijn, krielaardappelen, broden, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Zwitsers 4 personen

Zo maak je een Spaanse tortilla

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine gelijke blokjes. Schil ook de ui en snijd de look. Doe veel olijfolie ...
Ingrediënten: ui, look, eieren, olijfolie, aardappelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen