Groentechips van wortel, pastinaak en rode biet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht stap voor stap met de video. ...
Ingrediënten: winterwortelen, pastinaak, rode biet, olijfolie, zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Minipizza's van courgette en tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit hapje aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings

Jordy Geuens

Was de appelen. Snij in twee en elke helft nog eens in twee. Verwijder het klokhuis. Steek op een prikker. ...
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gerookte paling met rode biet en zure room

Sergio Herman

Vinaigrette Meng het rodebietensap met de olijfolie, de azijn en de sjalot en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: gekookt krabvlees, courgette, venkel, eieren, ricotta
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het hapje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Duivelse Mini Pizza’s

Neem de pizzadeeg en haal door middel van een uitsteekring, kleine rondjes uit het deeg. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Pieter Declercq

Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes. ...
Ingrediënten: nacho's, look, paprika, kerstomaatjes, tabasco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen