Vanillecake

Albert Verdeyen - Start to Cook

Smelt de  margarine au bain-marie met de vanillesuiker en vanille- extract. De margarine neemt de smaak op ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Bewaarwafeltjes

Ann Vertriest

...
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tomaat met spinazie en spiegelei aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Focaccia van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Volg de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: volkoren speltmeel, lauw water, honing, gist, olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Meng 250 g boekweitmeel, 250 ml melk en 250 ml water. Klop los. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Aperitieven 4 personen

Flensjes met gebakken appel en amandelschilfers

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Maak een kuiltje in de bloem en stort er de eitjes in. Roer er geleidelijk de melk onder. ...
Ingrediënten: eieren, bloem, gesmolten boter, appels, melk
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Granola met Nutella, vanilleyoghurt en rood fruit

Smelt de kokosolie met de honing en water. ...
Ingrediënten: havermout, amandelen, pompoenpitten, hazelnoten, zonnebloempitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Italiaanse appeltaart

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de boter in een kom, voeg er de suiker aan toe en meng goed. Doe de bloem en de bicarbonaat erbij en meng verder. ...
Ingrediënten: eieren, zeste van een citroen, melk, bicarbonaat, geweekte rozijnen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Chocoladerol met aardbeien

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de eieren in een kom, samen met de suiker en klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige massa. Meng ...
Ingrediënten: kristalsuiker, cacaopoeder, bloem, eieren, ijskoude slagroom
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Broodpudding met peperkoek

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Snijd het brood en de peperkoek in stukjes.  Doe er de rozijnen bij, de eieren en de bloem. ...
Ingrediënten: melk, peperkoek, donkerbruine suiker, oud brood, kaneelpoeder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen