Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder
Amandel-appelsientaart met vanilleyoghurt en mosselen marinera
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: appelsienen, rietsuiker, eieren, amandelpoeder, taartvorm
Meringuetaart met peren, slagroom, geroosterde hazelnoten en chocoladesaus
Ingrediënten: grote scharreleieren of biologische eieren, ongeraffineerde basterdsuiker, zeezout, (van 400 gr) gehalveerde peren op siroop, hazelnoten, verwijder de schil
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Trifle met advocaatvla
Ingrediënten: gemengde rode bessen, poedersuiker, Grand Marnier, zachte amarettikoekjes, bessencompote
Chai rijstpap met mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kardemom, roze peper, zwarte peper, venkelzaad, korianderzaad
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie