Gezonde rijstpap met kokosmelk en ananas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Chinese eend
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: bruine suiker, steranijs, droge sherry, fingehakte, geschilde gember, ketjab
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Luie sushi
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes
Geroerbakte garnalen met chilipeper & tomaat
Ingrediënten: grote garnalen (gepeld en darmkanaal verwijderd, staartjes er nog aan), maïzena, sesamolie, neutraal smakende olie, grote rode ui (in partjes)
Crema catalan
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: melk, suiker, de schil van een halve citroen en een halve sinaasappel, kaneelstokje, steranijs
Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde lente-ui met romescosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lente-uien (calçots, als je die kan vinden), tomaten, look, olijfolie, wit brood