'Hotdogs' met kinderchampagne

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de versiering van de hotdogs: Meng de helft van de zure room met het tomatenconcentraat en de andere ...
Ingrediënten: zure room , tomatenconcentraat, zure room, mosterd, olijven
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

American pancakes met ricotta en aardbei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pancakes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: volkoren speltmeel, eitjes, rijstdrink, zout, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Snelle toast van zoete aardappel met banaan en pindakaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de toast aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: pindakaas, zoete aardappel, kaneel, banaa,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Gazpacho van Bram Bonamie

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Rooster een handvol amandelen in een pannetje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Soep 4 personen

Focaccia van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Volg de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: volkoren speltmeel, lauw water, honing, gist, olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Rolletjes parmaham met enokitake

Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen ...
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Rooster de ciabatta: Verwarm de oven voor op 200C. ...
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen