Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Pittige paprikaconfituur van An Steyvers
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: rode paprika's, rode chilipeper, suiker, ciderazijn, Herkenrode abdijkaas
Vers Talent: Ans verse tomatensaus
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: tomaten (San Marzano), look, ajuinen, chilipeper (optioneel), korst van Parmezaanse kaas
Oriëntaalse marinade
Ingrediënten: chilipeper, Chinese 5-kruiden mix, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, knoflook