Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look
Soep van witte bonen en chorizo
Ingrediënten: tomaten, paprikapoeder, gehakte verse tijm, look, selder
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Salade van pijlinktvisjes met pittige chili’s
Ingrediënten: olijfolie, look, verse koriander, pittige chili, tomaten
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Churros
Ingrediënten: zout, kaneelpoeder, kristalsuiker, water, zonnebloemolie
Thaïse salade
Ingrediënten: Quorn stukjes, Green Thai pasta, plantaardige olie, groene bonen, in stukjes gesneden, witte kool, fijngesneden
Crema catalan
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: melk, suiker, de schil van een halve citroen en een halve sinaasappel, kaneelstokje, steranijs
Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van