Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Zomerse gazpacho met gamba's, look en marinade van tomaat
Ingrediënten: munt, basilicum, ketchup, gamba's, look
Soep van witte bonen en chorizo
Ingrediënten: tomaten, paprikapoeder, gehakte verse tijm, look, selder
Wrap met kip en sla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sla, maistortilla's, kippenborsten, roomkaas, kersttomaten
Salade van pijlinktvisjes met pittige chili’s
Ingrediënten: olijfolie, look, verse koriander, pittige chili, tomaten
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Thaïse salade
Ingrediënten: Quorn stukjes, Green Thai pasta, plantaardige olie, groene bonen, in stukjes gesneden, witte kool, fijngesneden