Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Kaneelbolletjes uit Zweden
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Sushi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst