Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Feesthapje van Vers Talent An: Puree van zoete aardappel met scampi
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: zoete aardappel , een scheutje melk, groentebouillonblokje, currypoeder, curcuma
Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg
Ingrediënten: olijfolie, ui, courgette, wortelen, groene paprika
Broodje met roastbeef
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Worstenbroodjes met merguez
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,
Zelfgemaakte tonijndip
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui