Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Feesthapje van Vers Talent An: Puree van zoete aardappel met scampi
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: zoete aardappel , een scheutje melk, groentebouillonblokje, currypoeder, curcuma
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
De Feestkeuken van Sofie: Mozzarellakroketjes met tzatziki
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Ingrediënten: eiwitten , mozzarella Cucina , bloem , paneermeel, Peper en zout
Sandwiches for sharing
Ingrediënten: wit toastbrood zonder korsten, radijs (in fijne schijfjes gesneden), ricotta, gesnipperde bieslook, gerookte zalm
Broodje met roastbeef
Ingrediënten: roquefort, aardbeien, verse munt, botercroissants, roastbeef
Zelfgemaakte tonijndip
Ingrediënten: tonijn uit blik (natuur en uitgelekt), zure room, mayonaise, kappertjes, ui