Dipsaus met rode biet en feta

Pieter Declercq

Doe alles in een blender. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Opgevulde tomaatjes met Maredsous

Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Spinaziesoep met erwten, en peperkoek

Fruit de groene erwten in de Alpro soya Bakken en Braden in een kookpot zonder deksel. ...
Beginner Belgisch Soep 4 personen

Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes

Pascale Naessens

Maak een inkerving aan de onderkant van de tomaat in de vorm van een kruis. Snijd niet te diep, maar zorg ...
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten, tomaat, zalmeitjes, lente-ui, hazelnootolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Dipsaus met curry en yoghurt

Pieter Declercq

Mix alles onder elkaar. ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, kerriepoeder, zwarte peper, (zee)zout, limoensap
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

De Kleine Chefs: regenboog-wortelsoep met balletjes

Jordy Geuens

Pel de ui. Was de prei. Schil de aardappel. Snij de ui, prei en aardappel grof. ...
Ingrediënten: wortelen van dezelfde kleur (geel, oranje of paars), ui, aardappel, wit van prei, bouillon (groente of kip)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Duivelse Gazpacho

Pel en ontpit de tomaten en komkommer. ...
Ingrediënten: tomaten, komkommer, gele paprika, kleine uitjes, look
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen