Een heerlijke tisane of kruidenthee van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf een lekkere karaf tisane aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: oregano, salie, munt, water (heet), honing
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

Superfoodomelet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de omelet aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: eieren, 1/2 rode paprika , 1/2 rode ui, shiitake , knoflook
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 4 personen

Gamba's diabolique met Griekse pasta

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de gamba’s: Pel de gamba’s gedeeltelijk. Laat een deel van het staartje eraan. Verwijder langs de ...
Ingrediënten: Griekse pasta of orzo, peper, olijfolie, fetakaas, zeste van citroen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij de paprika en ui in stukjes. Snij ook de chorizo in stukjes. ...
Ingrediënten: chorizo, ei, tomatenblokjes uit blik, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 1 personen

Sardines met paprika en ciabatta

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Laat de paprika’s een uur in de oven garen op 170°. ...
Ingrediënten: PH Italian Mix, ciabattabroodjes, citroensap, balsamicoazijn, ketchup
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Griekse kaaskroketten en salade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de coeur de boeuf tomaten. Snij in schijfjes. Leg op een schotel. ...
Ingrediënten: haloumi kaas, sesamzaad, bloem , eiwit , zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Grieks 4 personen

Papillot van forel met mediterraans sausje

Wout Bru - MasterChef

Het fileren van forel: Maak een verticale snede achter de kieuwen tot op de ruggengraat. Je hebt nu twee mooie ...
Ingrediënten: dragon, bieslook, versnipperd, room, Pastis of Ricard, ui
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Pita's met zelfgemaakte notenburgers

Ann Vertriest

Verwarm de oven voor op 180°. Leg de walnoten op een bakplaat en zet ze gedurende 6 minuutjes in de oven. Haal ...
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 4 personen

Gegrilde merguez met zuiderse salsa van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Verhit de barbecue. Steek de worstjes op een stokje. Grill ze op de barbecue. Draai ze regelmatig om en bak tot ...
Ingrediënten: merguezworstjes, olijfolie, paprika, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 4 personen

Sandra's Slimme Start: Krachtsoep met croutons

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Verwarm de oven voor op 200 °C. ...
Ingrediënten: broodkruim, kikkererwten, gespoeld en afgedroogd, fijngeraspte pecorino, Scheutje olijfolie, ui, versnipperd
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 4 personen