Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Geroosterde pompelmoes met granola, limoen en yoghurt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoezen, pistachenoten (ongezouten), granola, honing, limoen
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Maïskolven, Maredsous en tomaatjes
Ingrediënten: maïskolven, tomaten, Maredsous® smeerkaas Dubbelroom, melk, paprikapoeder
Homemade ice-tea van rode vruchten en sinaasappel
Ingrediënten: rodevruchtenthee, water, agavesiroop, bevroren frambozen, sinaasappelsap
Wijting met ratatouille
Soepje van vongole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Sandra's Slimme Start: Brownies
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ingrediënten: rode bonen, afgespoeld en uitgelekt, eieren, kokosolie (gesmolten), cacaopoeder, vanille-extract
Warme camembert met appeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken