Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Pastrami, gerookt en gepekeld rundsvlees
Ingrediënten: water, zout, suiker, zwarte peper, fijngemalen, laurierblaadjes
Hartige macaron met grijze garnalen en guacamole
Ingrediënten: 'temps pour temps' (1 helft bloemsuiker en 1 helft amandelpoeder), bloemsuiker (S0), eiwitten, suiker (S2), amandelpoeder
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Rode Neuzen Dag: Marshmallows lolly's met rice krispies
Ingrediënten: rice krispies, boter, marshmallows, witte chocolade, rode kleurstof (bij voorkeur poeder)
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Wereld Nutella Dag: maak zelf de lekkerste Ferrero Rocher
Ingrediënten: sigarenkoekjes, hazelnoten, rice krispies, chocopasta, donkere chocolade of melkchocolade