Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Geroosterde pompelmoes met granola, limoen en yoghurt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pompelmoezen, pistachenoten (ongezouten), granola, honing, limoen
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Maïskolven, Maredsous en tomaatjes
Ingrediënten: maïskolven, tomaten, Maredsous® smeerkaas Dubbelroom, melk, paprikapoeder
Homemade ice-tea van rode vruchten en sinaasappel
Ingrediënten: rodevruchtenthee, water, agavesiroop, bevroren frambozen, sinaasappelsap
Wijting met ratatouille
Courgettemuffins
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: volkorenbloem, bakpoeder, kaneel, zout, melk
Gegrilde steak met ratatouille
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine