Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Havermoutkoekjes met chocolade
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rijpe bananen, fijne havervlokken, amandelen, gemalen kokos, pure chocolade (70% cacao)
Konijnensaté’s met sesam en mangodip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: satéstokjes, munt, witte wijn , rijstazijn, arachideolie
Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: kaneel, nootmuskaat, slagroom, vanille-ijs, eieren
Granola met Nutella, vanilleyoghurt en rood fruit
Ingrediënten: havermout, amandelen, pompoenpitten, hazelnoten, zonnebloempitten
Citroen-vanille zandkoekjes met zelfgemaakte ice tea
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zachte boter, suiker, Sweet Mix Caramel, zout, eieren (ongeveer 2 eitjes)
Zuiderse tapenade
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zwarte olijven (ontpit, op olie), gezouten ansjovissen, kappertjes, knoflook, olijfolie