Griekse yoghurt met appel, gember en noten

Boxy & Boxy

Je lost de suiker op in het water. Je mengt daar de gember onder en verwarmt langzaam tot het kookpunt. Dat mengsel ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Gevorderde Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Freakshake: Caramel Crunch

Yves Van De Ven

Doe de ingrediënten voor de shake in een blender en zet deze aan het werk ...
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 2 personen

Oreo-cheesecakedip met aardbeien en munt

Pieter Declercq

Doe de roomkaas met volle yoghurt in een kom. Roer goed los. ...
Ingrediënten: aardbeien, roomkaas, volle Griekse yoghurt, limoenen, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Snelle toast van zoete aardappel met banaan en pindakaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de toast aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: pindakaas, zoete aardappel, kaneel, banaa,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Tortillachips met Mexicaanse bierdip

Pieter Declercq

Doe het bier in een kookpot. Warm op. ...
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Macarons

Sofie Dumont - De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 165 °C. Meng het amandelpoeder en de poedersuiker en haal het mengsel enkele keren door ...
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Croissant

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem, de suiker, het zout en 100 g boter in een grote mengkom. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Finale Mijn Pop-uprestaurant!- Lamskroontje wortel en raap

Mijn Pop-uprestaurant!

Begin met de papillot. Schil de kleine wortelen. Was ze. Kruid met peper, zout en olijfolie. Draai ze in een papillot. ...
Ingrediënten: lamskroon, panko, limoen, citroen, sinaasappel
Gevorderde Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen

Wout Bru

Pel tomaat, snijd in 4, verwijder pitjes en snijd in kleine blokjes (brunoise). Voeg wakamé en sjalot toe. Werk ...
Ingrediënten: tomaten, fijngesneden wakamé, fijngesneden sjalot, olijfolie, xeresazijn
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen