Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Tiramisu met geitenkaas en speculoos
Ingrediënten: room, speculaas, gelatine, eierdooiers, vers geitenkaasje
Frambozentaartje met een Bretoense crumble
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, boter, gezouten boter, suiker, cassonade
Croquembouche- soezentoren
Ingrediënten: boter, melk, water, bloem, zout
Operagebak
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: filterkoffie, fijne kristalsuiker, oploskoffie, ei, eierdooier
Diplomat pudding
Merveilleux
Ingrediënten: eiwitten, kristalsuiker, bloemsuiker, maïszetmeel, volle room
Sinaasappel op Turkse wijze
Basisrecept macarons
Ingrediënten: eiwitten sinds 2 tot 3 dagen gescheiden van eidooiers, poedersuiker, amandelpoeder, fijne suiker,
Macarons met champagne
Ingrediënten: eiwitten, amandelpoeder, poedersuiker, suiker, gouden voedingskleurstof