Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo
Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes
Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
Worstenbroodjeskrans met bolognaisedipsaus
Ingrediënten: hotdogs, chorizo, bladerdeeg (vierkant), ui (fijngesneden), dorure (ei + melk)
Tortillachips met Mexicaanse bierdip
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Zelfgemaakte energierepen met noten en dadels
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: verse dadels (Medjoul), pecan noten, pompoenpitten, pindanoten, lijnzaad
Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
VTM Koken At The Festivals: nacho's met kaas- en bierdip
Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals
Ingrediënten: bier (bv Gust), gemalen kaas bv cheddar, nacho's, tomaat, ajuin