Freakshake: Caramel Crunch
Ingrediënten: karamelijs, melk, karamelsaus, karamelsaus, slagroom
Nacho's in de oven met pikante salsa en cheddar
Ingrediënten: nacho's, cheddar kaas, lente-uitjes, pikante tomatensalsa, chilipoeder
Snelle toast van zoete aardappel met banaan en pindakaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pindakaas, zoete aardappel, kaneel, banaa,
Tortillachips met Mexicaanse bierdip
Ingrediënten: Corona of Desperados, cheddar kaas, roomkaas bv. Philadelphia, tortillachips, lente-uitjes
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Koken op vuur: hotdogs op een stokje met mosterdmayo en chiliketchup
Ingrediënten: mosterd, mayonaise, ketchup, chilisaus, hotdogworstjes
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout