Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Exotische rijstpap met mango, passievrucht en ananas van Sergio Herman
Ingrediënten: water, suiker, room, boter, fleur de sel
Chocoladepudding met kokosmelk, perzik en meringue
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ei, maïzena, rietsuiker, melk, donkere chocolade
Taart met pindaboter, chocoladesaus en gemberroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pindaboter, water, rietsuiker, zure room, boter
Café gourmand: praline met granaatappelpitjes, aardbei met chocolade en frambozensoepje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pure chocolade 72%, granaatappelpitjes, aardbeien, geroosterde amandelschilfers, diepvries frambozen
Crème brulée met cuberdon, vanille of citroengras
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bananenbrood
Ingrediënten: rijpe bananen (= ongeveer 3 bananen), zelfrijzende bloem, suiker, zachte boter, bicarbonaat
Chocolade brownie met gebakken druifjes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: donkere chocolade (99%), boter, rietsuiker (ongeraffineerd), eieren, vanillestok