Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Geflambeerde koffie met sinaasappelsyllabub
Ingrediënten: Cointreau, citroenen (sap), fijne suiker, dikke room, rozenwater
Gin-Tonic: Mombasa Club Gin
Ingrediënten: Gin (Mombasa Club), tonic (Fentimans Tonic Water), limoen, korianderzaadjes, steranijs
Yacon Gin-Tonic
Ingrediënten: Yacon gin (Yep), gin tonic (Fever Tree Mediterranean), citroen, limoengras, ijsblokjes
Dry Martini
Ingrediënten: Noilly Prat, Tanqueray Gin, orange bitters, ,
Cocktail: Gin Atomic²
Ingrediënten: basilicum, gin (bv. Atomic Gin), vlierbloesemsiroop, citroensap, orange bitters
Gin Fizz
Ingrediënten: Gin (Londen N°3 London dry Gin), citroensap, bloemsuiker, spuitwater,