Marshmallow

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak een suikersiroop met de suiker, het water en de glucose. In het begin mag je erin roeren zodat alles mooi ...
Ingrediënten: kristalsuiker, glucose, eiwitten, suiker, gelatine
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Gebak 4 personen

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. ...
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Glutenvrije koekjes van amandel en chocolade

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng de amandelbloem samen met het zout, het natriumbicarbonaat en de schilfers van pure chocolade. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, chocolade, zout, natriumbicarbonaat (baking soda), boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Verloren brood met bruine suiker en vanille-ijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak de melk lauw. Voeg er de 2 eierdooiers en suiker aan toe en roer het geheel. Week het brood in het eiermengsel ...
Ingrediënten: brood, eierdooiers, melk, suiker, boter
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Dessert 4 personen

Glutenvrije chocoladetaart met steranijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Taartbodem: ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rijstmeel, guargom, soya boter, xanthaangom
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Chocolade cupcake met romige topping

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verwarm de oven voor op 140 °C gedurende 25 minuten. ...
Ingrediënten: zure room, eieren, zout, papieren bakvormpjes, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen

Notencupcake

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verwarm de oven op 180 °C. Leg de hazelnoten in een ovenschaal en rooster ze gedurende 10 minuten in de oven. ...
Ingrediënten: sterke espresso (lauw), gepelde hazelnoten, bakboter, lichtbruine suiker, eieren
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Dessert 10 personen

Geplette appeltjes met pannenkoeken

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de appelen en snijd in blokjes. Bak ze aan in boter tot ze mals zij. Voeg de suiker toe en plet ze. Doe ...
Ingrediënten: bloem, appels, bruine suiker, sinaasappel (sap), eieren
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

"All American cupcakes" met Oreo-koekjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verwarm de oven op 150 °C. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, fijne suiker, eieren, zachte boter, zure room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans Dessert 4 personen

Lacquemants in de grill

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Los de gist op in lauwe melk en giet bij de bloem. Voeg de suiker toe en schraap het vanillestokje erbij. ...
Ingrediënten: patisseriebloem, verse gist, melk, echte boter, kristalsuiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen