Tonijn op 3 wijzen
Tonijn met tomatensalsa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse rode tonijnsteak, verse tomaten, kappertjes, verse koriander, sjalotje
Tonijn met een kruidenkorst
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: jonge spinazie, geelvintonijn per persoon, koriander, curry, kruidnagel
Half gebakken tonijn met tartaar van tomaten putanesca
Ingrediënten: tonijnsteak, tomaten, peper en zout, olijfolie, korianderzaad in de pepermolen
Boontjessalade met tartaar van tonijn
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijnsteaks, gekookte groene bonen, raketsla, feta, hardgekookte eieren
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Tonijn met groene asperges en zeewier
Pascale Naessens - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tonijn, nori, groene asperges, balsamico-azijn, olijfolie
Gastronomisch broodje met Fagotin, tonijn en kalfsgebraad
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, focacciabrood, tonijn, kalfsgebraad, wortel