Boontjessalade met tartaar van tonijn
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijnsteaks, gekookte groene bonen, raketsla, feta, hardgekookte eieren
Tataki van tonijn met zoetzure komkommer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: komkommer, verse tonijn, PH Dolce Vita kruiden, koriander, azijn
Tartaar van tonijn
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: verse tonijn, rucola, kappertjes, sjalot, verse bieslook
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Rauwe tonijn met pijnboompittentapenade
Ingrediënten: peper, balsamicoazijn, olijfolie, pijnboompitten, zout
Nori met tonijn
Luc Bellings - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biowortelen, meiraapjes (ijspegels), erwten (geblancheerd), erwtenscheuten, muntblaadjes
Tonijnballetjes met ricotta en paprika
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Frisse tartaar van roze tonijn met komkommer, groene appel en koriander
Jeroen De Pauw - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: prei, tonijn filet, komkommer, groene appel, koriander
Sushi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Aïoli mousseline met kreeftensneden
Ingrediënten: aardappelen, look, olijfolie, Peper en zout, Enkele draadjes saffraan