Calderade, ovenschotel met vis, wijn en tomaat
Ingrediënten
-
pomodorikruiden
-
500 gr vis
-
2 uien
-
2 dl witte wijn
-
pillipilli
-
1 teentje look
-
tijm
-
laurier
-
olijfolie
-
4 tomaten
Bereiding
Snijd de aardappelen, de tomaten en de uien in schijven.
Doe een bodempje olijfolie in een ovenschotel en leg er eerst een laagje aardappelen in, vervolgens een laagje tomaten en leg ten slotte de uien en de vis erin in verschillende lagen.
Kruid goed met de PH Pomodorikruiden en de look.
Herhaal dit met verschillende lagen tot de schotel vol is.
Giet er vervolgens de witte wijn en olijfolie overheen tot de volledige schotel ondergedompeld is, en kruid af met laurier en tijm.
Zet dit 35 à 40 minuten in een oven van 180°C.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be