Ann Vertriest
Gevulde tomaten met couscous
Ingrediënten
-
300 gr couscous
-
200 gr geitenkaas
-
4 grote tomaten
-
1 ui
-
1 bot munt
-
peultjes
-
groene asperges
-
2 stronken witloof
-
peper en zout
-
100 gr passata
Bereiding
Doe de couscous in een kom en voeg er de fijngehakte munt en water aan toe. Dek de schotel af en zet hem een uur in de koelkast. Roer de couscous los met een vork.
Snijd de geitenkaas in blokjes en voeg hem eraan toe. Snijd alle groentjes fijn, bak ze aan in een beetje boter en meng met de couscous.
Haal het binnenste uit de tomaten en vermeng ze dan met de passata in een ovenschotel.
Vul de tomaten met de couscous en zet de ovenschotel in de oven gedurende ongeveer 15 minuten op 180 graden.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be