Ricotta met chocolade en rode vruchten

Ingrediënten

  • 100 half chocolade
  • 250 gr ricotta
  • ½ dl room
  • 1 bakje frambozen
  • 12 aardbeien
  • 80 gr suiker
  • 4 el geraspte kokos
  • 1 th lepel fijngehakte gember
  • 2 el fijngehakte koriander

Dit dessertje is helemaal niet veel werk en toch lekker! Smakelijk!

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Dessert

Bereiding

  1. Schik de fijngesneden aardbeien, frambozen en myrtilles in een glas of een kommetje.

  2. Warm de chocolade op met de room en de suiker en voeg de fijngehakte gember eraan toe.

  3. Laat daarna even afkoelen en meng er de ricotta door. Schik dit bovenop de rode vruchten.

  4. Strooi er ten slotte de geraspte kokos overheen en werk af met koriander.

0
Nog geen stemmen