Brochettes van hert, Ganda Ham en merguez

Ingrediënten

Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Leg de aardappelen op het grof zout en laat ze gedurende 20 minuten garen in een oven op 200°C. Snij de rode ui in kleine stukjes samen met de witte selder en de wortel. Laat goed kleuren in een pot met wat bruine boter en de fijngesneden look. Strooi er de bloem over en laat een minuutje drogen op het vuur al roerend.

  2. Doe er het bier bij. Doe er dan de fond bij samen met een blaadje salie. Laat inkoken tot sausdikte en passeer door een fijne zeef.

  3. Kruid af met peper en zout. Bak de boschampignons in wat boter. Kruid af met peper en zout. Voeg ze bij de saus.

  4. Snij het hertenvlees in stukken. Doe dan het hertenvlees, de Ganda Ham, de merguez, sinaasappels op de spiesen. Kleur ze in een pan met Alpro soya Cuisine en bak ze dan verder in de oven tot ze gaar zijn. Als je de brochettes in de oven plaatst, strooi er dan wat tijm en rozemarijn over.

0
Nog geen stemmen