Tagliatelle met blauwe kaas en noten

Ingrediënten

  • 300 gr tagliatelle
  • 150 gr blauwe kaas (roquefort)
  • 1 dl volle room
  • 4 el walnoten
  • look
  • 1 dl zuiver water
  • 1 maggi bouillon hartje groenten
  • 4 eigelen
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Snipper de look. Snijd de blauwe kaas in blokjes. Hak de walnoten.

  2. Kook de tagliatelle al dente en giet af.

  3. Doe zuiver water in de kookpot, meng met maggi bouillon hartje, look en 1 dl volle room. Meng er de blauwe kaas onder en roer. Voeg er de pasta terug bij, samen met de noten.

  4. Meng alles en serveer in een diep bord. Werk af met de nootjes, blokjes blauwe kaas, een eigeel, cayennepeper en PH Pepermix.

3

Average: 3 (2 stemmen)