Vegetarische wok met tofureepjes
Ingrediënten
-
1 paprika
-
250 gr licht gekruide tofu
-
1 teentje gehakte knoflook
-
4 el sojasaus
-
4 el balsamicoazijn
-
1 el honing
-
1 el sesamzaadjes
-
bakboter
-
plantaardige olie
-
PH Wokmolentje
-
verse kruidenmengeling (koriander, peterselie, bieslook, dille)
Bereiding
Snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Snijd de groene sla in grove stukken.
Verhit een eetlepel boter en 2 olie. Voeg er vervolgens de versneden look, de groene aspergepunten, de tofureepjes en de sojascheuten aan toe. Kruid met het wokmolentje en blus met honing, azijn, sojasaus en sesamzaadjes.
Voeg ten slotte de salade toe en laat heel eventjes mee koken. Hak de gemengde verse kruiden fijn en voeg ze toe.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be