Trifle van rood fruit, yoghurt en granolacrumble van Sandra Bekkari

Ingrediënten

  • 200 g Griekse yoghurt
  • enkele blaadjes citroenmelisse
  • 1 handvol noten
  • 10 el havervlokken
  • 2 el honing
  • rood fruit naar keuze

Een dessertje hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Dit glaasje met een trifle van rood fruit, yoghurt en granola maak je in 1-2-3. Leuke en lekkere tip van Sandra Bekkari. Ook haalbaar als ontbijt of op een zondagse brunch.

Tip: vind je geen citroenmelisse? Vervang dit door munt en zeste van limoen.

Dit kan iedereen
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Doe de havervlokken, honing en grofgehakte noten in een pan. Verhit, roer regelmatig tot het begint te verkleuren en lekker krokant wordt. Let op dat het niet aanbrandt.

  2. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  3. Snij de citroenmelisse fijn. Meng met de yoghurt.

  4. Neem glaasjes. Maak laagjes van crumble, yoghurt en fruit en vul zo het glaasje op.

  5. Werk af met een blaadje citroenmelisse en wat rood fruit. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)