Prei met langoustines

Ingrediënten

  • Chardonnay azijn
  • peper
  • zout
  • bloemsuiker
  • 4 langoustines maat 6/9
Beginner
4 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Was de prei en snij het groene gedeelte van de prei. Snij het groene gedeelte in gelijke repen, hou 2 bladeren apart, en blancheer in kokend gezouten water. Koel onmiddellijk af in ijsgekoeld water.

  2. Hou 4 gelijke stukken over om op te rollen.

  3. Droog de andere bladeren en bepoeder ze met bloemsuiker. Droog in een voorverwarmde oven op 65°.

  4. De twee bladeren die niet geblancheerd zijn kan je door de pasta machine halen en in ijswater leggen.

  5. De langoustines kort aanbakken in boter. Overstrooien met tijm en nog 1 minuutje in de oven zetten.

0
Nog geen stemmen