Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
Logo van VTM Koken
  • Weekmenu
Logo van VTM Koken
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Kooktips
  • Gezien op TV

Zoekveld

Omelet Provençale
Ann Vertriest
Omelet champignon
Recept

Omelet champignon

Groene omelet
Recept

Groene omelet

Buikspek met omelet
Recept

Buikspek met omelet

Omelet met knolselder en plattekaas
Recept

Omelet met knolselder en plattekaas

Omelet met garnalen
Recept

Omelet met garnalen

Omelet Provençale

6 mrt 2013

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 1 wit van een ei (dooier weggooien)
  • enkele kerstomaatjes
  • 60 gr champignons
  • 60 gr courgette
  • 1 ui (gesnipperd)
  • provençaalse kruiden
  • 1 el vetstof
Let's Get Fit!
Dit kan iedereen
1 persoon
Minder dan 15 minuten
Caloriearm

Bereiding

  1. Snipper de ui fijn.

  2. Kluts het ei samen met het andere eiwit.

  3. Was de courgette en snijd in blokjes. Snij ook de champignons in schijfjes.

  4. Bak de courgette, de ui en de champignons even aan in de vetstof.

  5. Voeg het ei en de kerstomaatjes toe en kruid rijkelijk met Provençaalse kruiden.

voor meer recepten ga naar VTMKoken.be

5
Average: 5 (2 votes)
Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Loïc: Zot van Koken: Asperges à la zot van koken
Recept

Asperges à la zot van koken

Loïc: Zot van Koken: Tajine met kip en abrikoos
Recept

Tajine met kip en abrikoos

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus
Recept

Torentje van tomaat-garnaal met kokos-koriandersaus

Loïc: Zot van Koken: Brunchsalade met mangochutney en sesambrood
Recept

Brunchsalade met mangochutney en sesambrood

Loïc: Zot van Koken: Zoete en hartige boekweitpannenkoek
Recept

Zoete en hartige boekweitpannenkoek

Loïc: Zot van Koken: Viswaterzooi
Recept

Viswaterzooi

Mijn Keuken Mijn Restaurant: Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Recept

Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen

Loïc: Zot van Koken: Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins
Recept

Parelcouscous, vispapillot met venkel en bosbessenmufins

Valentijn: love cookies met aardbei
Recept

Valentijn: love cookies met aardbei

Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Schelvis in 't groen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Botermelkse pap
Recept

Open Keuken met Sandra Bekkari: Botermelkse pap

Sandra's Slimme Tips: Snelle en suikerarme confituur
Recept

Sandra's Slimme Tips: Snelle en suikerarme confituur

Logo van DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

Logo van Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame
Logo van CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Toegankelijkheidsverklaring Contact