Ravioli van krab en oester met salieboter

Ingrediënten

Beginner
2 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Rol het pastadeeg uit met een beetje bloem.

  2. Haal de oesters uit, snijd ze en meng ze met de krab en de fijngesneden sjalot. Dit moet allemaal zo droog mogelijk zijn!

  3. Steek de pasta uit, doe de vulling erop. Breng wat losgeklopt ei aan om te lijmen. Leg een ander pastavelletje erop en sluit. Zorg dat er geen luchtbellen inzitten. Snijd indien nodig nog overtollige pasta weg. Kook de ravioli in gezouten water.

  4. Laat de boter smelten en voeg de fijngesneden salie toe.

  5. Serveer de ravioli met de salieboter, en werk af met een beetje fijngesneden bieslook.

0
Nog geen stemmen

Puestero, Chardonnay 2010 (Patagonia, Argentinië)

Mendovino, €9,9
Romig en met aroma’s van witte chocolade en pakken rijp geel fruit. In de mond frisser, met verse ananas en citrus, heel levendig.