Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika

Ingrediënten

  • 1 teen look
  • 200 gr yoghurt
  • 3 bladen gelatine
  • 250 gr fetakaas
  • 1 rode paprika
  • 8 sneden Gandaham
  • 1 hand rucola
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el balsamico azijn
Beginner
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Voorgerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200°C. Wrijf de paprika goed in met olijfolie en rooster hem 40min in de oven. Ontvel de paprika, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes.

  2. Pureer de paprika met de feta, yoghurt, look en 4 eetlepels olijfolie in de blender. Week gelatine in 3 eetlepels koud water in een pan. Los de gelatine op op een laag vuur. Roer dit grondig door de puree en zeef alles door een fijne zeef. Kruid af met peper en zout.

  3. Leg de sneetjes gandaham dwars op elkaar. Leg in het midden een lepel fetamousse en vouw ze dicht. Laat ze opstijven gedurende 2 uur in de koelkast.

  4. Meng de balsamico en de rest van de olijfolie en kruid af met peper en zout. Besprenkel deze dressing over de rucola en meng er de pijnboompitten onder. Serveer het slaatje in het midden van het bord en leg er het gandaham pakketje op.

0
Nog geen stemmen