Slaatje met gebakken struisvogelreepjes

Ingrediënten

  • 2 bussels rucola
  • 2 sjalotten
  • 200 gr witte kool
  • 2 el dragon
  • 400 gr struisvogelfilet
  • 1 el honing
  • 2 el frambozenazijn
  • 6 el walnotenolie
  • peper en zout
  • el
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Salade

Bereiding

  1. Rasp de witte kool en wortel fijn. Meng ze samen met de rucola en dragon.

  2. Versnipper de sjalot en vermeng met de salade.

  3. Meng honing en azijn samen en voeg geleidelijk de walnotenolie toe. Kruid af met peper en zout.

  4. Snij de struisvogelfilet in reepjes en bak ze kort gaar.

  5. Verdeel de vinaigrette over het slaatje, meng alles en verdeel over de borden. Schik de struisvogelreepjes erop.

0
Nog geen stemmen