Lidl
Vitello tonnato
Ingrediënten
-
200 g kalfslapjes
-
50 g boter
-
4 bintjes
-
1 bussel radijzen
-
40 g tonijn
-
½ koffielepel ketchup
-
30 g mayonaise
-
1 koffielepel kappertjes
Bereiding
Schroei de kalfslapjes dicht in de hete boter. Leg het vlees vervolgens in een ovenschaal, laat enkele minuten garen in een voorverwarmde oven op 175 °C. Laat het vervolgens afkoelen.
Kook de bintjes beetgaar.
Mix de ansjovisjes, kappertjes, mayonaise, ketchup en tonijn tot een smeuïge massa. Kruid naar eigen smaak met peper.
Snijd het afgekoelde kalfsvlees in fijne plakjes.
Snijd de aardappels in schijfjes van 1 cm en leg ze op het bord, met daarbovenop 2 plakjes kalfsvlees. Besprenkel met de saus, leg hierop nog een aardappelschijfje en vervolgens weer 2 plakjes vlees. Voeg nog wat saus toe en werk af met de radijzen in partjes en een takje peterselie.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be