Rosbief met peperroomsaus, wortel en erwtjes van Sandra Bekkari

Ingrediënten

voor de krieltjes

  • 400 g krielaardappelen
  • olijfolie
  • rozemarijn
  • peper
  • zout

Voor het vlees

  • 600 g rosbief
  • peper
  • zout
  • 1 klontje boter
  • olijfolie

voor de groenten

  • 1 bot jonge wortelen
  • olijfolie
  • 450 g erwtjes (diepvries)
  • verse tijm
  • 1 sjalot
  • peper
  • zout

voor de saus

  • 1 sjalot
  • 1 teen look
  • olijfolie
  • 200 ml water (met groentebouillon)
  • 50 ml cognac
  • sojaroom
  • sojasaus
  • peper
  • 2 kl groene peperbolletjes

Rosbief met peperroom, Sandra maakt een lichtere versie. Ze serveert er krieltjes, wortelen en erwtjes bij. Smakelijk.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak deze klassieker aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5

Average: 5 (1 stem)