Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood

Ingrediënten

  • 3 rode uien
  • olijfolie
  • 400 g prinsessenbonen
  • honing
  • 100 ml water
  • balsamico
  • bicarbonaat
  • Romeinse sla
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 handvol noten
  • 1 buche geitenkaas

voor de dipsaus

  • 150 g Griekse yoghurt
  • 1 tl harissa
  • 1 teen look
  • zout
  • peper
  • kurkuma
  • olijfolie
  • limoensap

voor het platbrood

  • 200 g volkoren speltmeel
  • 1½ tl bakpoeder
  • 1 snuif zout
  • 200 g Griekse yoghurt
  • 2 tl Provencaalse kruiden
  • ½ tl knoflookpoeder
  • ½ tl ras-el-hanout

Sandra Bekkari kiest voor een lekkere maaltijdsalade met geitenkaas en rode ui. Als extraatje serveert ze er zelfgemaakt platbrood en een pittige dipsaus bij. Smakelijk.

Tip: het platbrood kan je ook serveren als hapje.

Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Mediterraans

Bereiding

  1. Maak deze salade aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5

Average: 5 (1 stem)