Rucolasalade met buffelmozzarella, avocado en zoete aardappel

Ingrediënten

  • sap van 1 limoen
  • 250 g kerstomaten
  • 2 zoete aardappelen
  • een zakje rucola
  • 2 bollen buffelmozarella
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels balsamicoazijn
  • zwarte peper

Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: rucolasalade met buffelmozzarella, avocado en zoete aardappel. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap-voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst. Smakelijk!

Benieuwd naar de volledige aflevering? Klik hier.

Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Salade

Bereiding

  1. Maak het gerecht aan de hand van de receptenvideo.

  2. Smakelijk!

5
Average: 5 (1 vote)