Wortelburgers van Sandra Bekkari

Ingrediënten

voor de wortelburger

  • 175 g wortel (geschild en gesneden)
  • 1 rode ui
  • verse bladpeterselie
  • notenpulp
  • 4 volkoren crackers
  • 1 ei
  • 2 handjes gemalen Emmentaler kaas
  • 2 tl currypoeder
  • ½ tl knoflookpoeder
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • ½ limoen

voor de saus

  • 2 el Griekse yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • 1 teen look
  • bieslook
  • bladpeterselie
  • ½ limoen

voor de salade

  • 1 gele biet
  • 1 chioggia biet
  • veldsla

Een vegetarische burger maken is niet altijd gemakkelijk. Dit recept van Sandra Bekkari is eenvoudig, lekker en gezond. Succes verzekerd. 

Tip: de ongebakken versie kan je invriezen. Zo heb je er altijd bij de hand.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch

Bereiding

  1. Maak zelf de wortelburgers aan de hand van de video.

  2. Smakelijk.

5
Average: 5 (1 vote)