Zalmburger in een broodje
Ingrediënten
-
1 bolletje mozzarella
-
Italian mix
-
teentje look
-
1 rode ui
-
8 sneetjes pancetta
-
500 gr zalm
-
50 gr gehakte bieslook
-
gemengde sla
Bereiding
Kruid de zalm met peper en zout. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en leg een plakje op de zalm. Strooi er wat PH Italian mix op. Leg plakjes pancetta op en onder de zalm. Leg de vis tussen een BBQ klem. Leg op de grill met de mozzarella kant bovenaan.
Kruid de zure room met peper en zout en meng met de kappertjes, bieslook en gehakte look.
Draai de klem om en laat nog een 20-tal seconden grillen, zodat de mozzarella net begint te smelten.
Snijd de rode ajuin in fijne ringen. Snijd het broodje in plakken en grill kort. Leg een broodje op het werkblad en leg de zalm erop, doe er wat saus op, leg er een ajuinring over en leg er een broodje op.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be