Tomaat Garnaal van Sandra Bekkari
Ingrediënten
voor de cocktailsaus
-
5 el Sandra's yoghonaise
-
3 el Sandra's ketchup
-
1 el paprikapoeder
-
1 kl cayennepeper
-
enkele takjes peterselie
voor de kruidenkaas
-
6 el plattekaas
-
1 mespunt cayennepeper
-
1 mespunt paprikapoeder
-
enkele takjes platte peterselie
-
fleur de sel
-
½ citroen
voor de afwerking
-
zwarte peper
-
enkele takjes peterselie
Bereiding
Pel de garnalen. Tip: vries de schalen in en gebruik ze voor een bisque.
Voor de cocktailsaus: meng de yoghonaise met ketchup, paprikapoeder, fijngesneden peterselie en cayennepeper. Bewaar koel.
Was de tomaten. Snij ze in stukjes.
Meng de plattekaas met cayennepeper, sap van een halve citroen, paprikapoeder, fijngesneden peterselie en doe in een spuitzak met spuitmondje. Bewaar koud.
Hak voor de afwerking nog wat peterselie fijn.
Neem een mooi bord. Verdeel de tomaten lukraak over het bord. Spuit er dotjes plattekaas tussen. Verdeel er nu de garnalen over en besprenkel met de cocktailsaus. Werk af met peper en verse peterselie.
voor meer recepten ga naar VTMKoken.be