Broodje met geitenkaas

Ingrediƫnten

  • 400 gr gekonfijte eendenbout
  • 100 gr boter
  • 400 gr tatsoi
  • 2 sjalotten
  • 100 gr eekhoontjesbrood
  • 100 gr morieltjes
  • peper
  • zout
  • 400 gr 'Le Larry' geitenkaas
  • zuurdesembrood met noten
Beginner
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Broodjes

Bereiding

  1. Borstel de paddenstoelen, verwijder met een nat doekje eventuele aardresten en versnijd in de gewenste vorm.

  2. Reinig de sjalotten en snijd ze in kwartjes.

  3. Warm de gekonfijte eend op en trek die daarna los in hompjes vlees.

  4. Smelt de boter samen met een lepel eendenvet. Stoof er de tatsoiblaadjes in aan en kruid met peper en zout. Haal de gestoofde blaadjes uit de pan en stoof in hetzelfde vet de champignons en de sjalotten aan. Doe er na een drietal minuten het vlees bij.

  5. Snijd de geitenkaas in gelijke plakjes.

  6. Scheur het notenbrood in stukken.

  7. Presenteer met plakjes geitenkaas en daarop de tatsoi.

  8. Werk af met de champignons, de sjalotten en het eendenvlees.

0

Nog geen stemmen

Broodje deluxe

Auteur
Stefaan Daeninck
Uitgeverij
Lannoo
Fotografie
Studio Verne
ISBN

9789020985825