Broodje met tonijnsalade, rode paprika en lente-uitjes

Ingrediënten

Dit kan iedereen
2 personen
Minder dan 15 minuten
Belgisch
Cholesterolarm
Becel

Bereiding

  1. Rasp de schil van ¼ van de citroen. Pers de citroen uit.

  2. Verwijder de zaadjes uit de rode paprika. Hak de rode paprika en het lente-uitje fijn. 

  3. Doe de partjes tonijn in een kom samen met de Becel pro.activ en vermeng met een vork. 

  4. Roer de ketchup eronder, de helft van de rode paprika en het lente-uitje, de geraspte citroenschil, enkele druppels citroensap en pikante pepersaus en breng op smaak met zwarte peper. 

  5. Smeer het tonijnmengsel uit over 2 sneetjes brood. Schik de slablaadjes erop. Strooi wat nog rest van de rode paprika en het lente-uitje erover en besprenkel met enkele druppels citroensap. 

  6. Dek af met de overige 2 sneetjes brood. Snijd de sneetjes diagonaal doormidden en schik ze op 2 borden.

0

Nog geen stemmen

Verlaag vanaf vandaag je cholesterol!

Ontvang je gratis Becel pro.activ Starterskit met een handige gids en stappenplan om je cholesterol te verlagen, kortingsbonnen en nog veel meer.

 

Start nu en bestel je kit hier!